Post by milwasifnuscnvil on Feb 16, 2022 18:49:07 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ UNO!™ ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ UNO!™ IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ κωδικοποιεί περισσότερη αντοχή ▞▞▞
▞▞▞ UNO!™ 2022 version ▞▞▞
είχα 3.999$έχασα μια φορά και με πήγε στο 0.Αν δεν είχε αυτό το πρόβλημα που ήταν σούπερ!!👍
Όχι μια ρεαλιστική εμπειρία. Προφανώς η διακίνηση καρτών ελέγχεται από υπολογιστή, ίσως για να σας κάνει να αγοράσετε νομίσματα. Είναι διασκεδαστικό αν ασχοληθείτε με αυτό γνωρίζοντας ότι τα χαρτιά είναι στοιβαγμένα εναντίον σας.
Ο διακομιστής είναι πάντα αποσυνδεδεμένος
Καλός
Η χειρότερη εφαρμογή efing, με έκανε να μην μου αρέσει το uno. Χρειάζεσαι χρυσό για να παίξεις αγώνες, έχει ταμείο (φυσικά), οι αγώνες είναι 3 λεπτά (σοβαροί σχεδόν σε κάθε αγώνα δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για έναν νικητή και χάνεις πολλούς πόντους για έναν ημιτελή αγώνα, οι άνθρωποι που το έκαναν αυτό σαφώς δεν έχουν ιδέα για το UNO.
Αυτό το παιχνίδι έχει ένα πρόβλημα που πρέπει να επιδιορθωθεί. Δεν έχω λάβει ανταμοιβές εδώ και μήνες, επίσης δεν λαμβάνω τις ανταμοιβές από την τυχερή περιστροφή και έχω απεγκαταστήσει τον διακομιστή του παιχνιδιού φορές που δεν αλλάζει τίποτα
Πολλές διαφημίσεις. Οι πόντοι πρέπει πραγματικά να τυλίγονται αντί να απορρίπτουν οτιδήποτε περισσότερο από αυτό που είναι απαραίτητο για να αποκτήσετε το επόμενο αστέρι.
Λέει ότι πρέπει να κατεβάσω την πιο πρόσφατη έκδοση του παιχνιδιού. Είναι εντάξει. Όταν κάνω κλικ στην ενημέρωση, με μεταφέρει στο Google play store, αλλά η μόνη μου επιλογή είναι να το ανοίξω και να μην ενημερώσω. Τώρα δεν μπορώ να παίξω. Ξόδεψα επίσης πολλά χρήματα και δεν θα με αφήσει να ανοίξω την εφαρμογή, καθώς δεν υπάρχει τίποτα για ενημέρωση στο κατάστημα εφαρμογών.
Λατρεύω αυτήν την εφαρμογή ειλικρινά Παίζω αυτήν την εφαρμογή εδώ και 3 χρόνια 😊💜👏 Μπορείτε να παίξετε με τους φίλους σας και να κάνετε φίλους με ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Επιπλέον, μπορείτε να εγγραφείτε σε κλαμπ θαυμαστών ή απλά σε κανονικά κλαμπ, είναι διασκεδαστικό και δεν χρειάζεστε πραγματικά χρήματα για να αποκτήσετε δωρεάν νομίσματα και αντικείμενα.😌
Ειναι τέλειο! Ειδικά οταν βαριέσαι!
Μετά την τελευταία αναβάθμιση τα έχωσα όλα
Ο αλγόριθμος τυχαίας κάρτας φαίνεται να είναι συνεχώς εναντίον σας. Το να κερδίζετε νομίσματα σχεδόν ποτέ δεν αντισταθμίζει τις χαμένες αξίες των νομισμάτων. Παίρνει πάντα για να κερδίσετε αρκετά νομίσματα και μπορεί να φύγει πολύ γρήγορα. Είχε περίπου 20.000 νομίσματα και έχανε συνεχώς αγώνες λόγω κακών χεριών όπου οι αντίπαλοι παίρνουν όλα τα χρήσιμα καλά φύλλα. Μερικές φορές διασκεδαστικό αλλά όχι όταν χάνεις συνέχεια
UNO!™ Kort cuv
Αυτό το παιχνίδι είναι υπέροχο! Χωρίς σχεδόν καμία διαφήμιση, μπορείτε να απολαύσετε τα θαύματα του άγνωστου με τους φίλους σας. Παρακαλώ παίξτε αυτό το παιχνίδι!
Υπέροχο παιχνίδι! Θα μπορούσε να παίξει για ώρες. Το μόνο πρόβλημα που βλέπω είναι με το Uno Universe. Κάθε επίπεδο σάς δίνει εργασίες για να ολοκληρώσετε (κερδίζοντας ειδικά αντικείμενα), αλλά οι άλλοι παίκτες θέλουν μόνο να βιαστούν και να κερδίσουν αντί να κάνουν τις εργασίες και να κερδίζουν τα ειδικά αντικείμενα. Κάνει σχεδόν αδύνατο να το κάνει. Επίσης, δεν υπάρχει τρόπος ανοιχτής επικοινωνίας με τους άλλους παίκτες.
UNO!™ கார்டு hlp
UNO!™ Kaarten seu
Από την "ενημέρωση" της 12ης Νοεμβρίου, το παιχνίδι δεν θα φορτώσει.Με συνδέει και μετά κάθεται εκεί και αποθηκεύει προσωρινά για πάντα. Δεν μπορώ καν να μπω στο μενού βοήθειας για να ζητήσω βοήθεια. Είναι γελοίο. Και εδώ και τρεις μέρες έχω χάσει το τάισμα της γαλοπούλας μου, μια εκδήλωση περιορισμένου χρόνου! ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Βρίσκω την απάντησή σας συγκαταβατική. Οι τελευταίες κριτικές στο Google Play δείχνουν ότι το πρόβλημα ήταν ευρέως διαδεδομένο. Δεν έκανα τίποτα σχετικά με το "περιβάλλον δικτύου" ή τη συσκευή μου και σε περίπου πέντε ημέρες το παιχνίδι φορτωνόταν.
Το Uno είναι πολύ καλό γιατί όταν παίζεις με άλλα άτομα θα σε βοηθήσουν να κερδίσεις το παιχνίδι και θα έχεις επιπλέον τέταρτα και μετά είναι πολύ φιλικό και είναι εύκολο να κάνεις έναν φίλο εκεί, νομίζω ότι τα άλλα άτομα πρέπει να παίξουν Uno είναι διασκεδαστικό .
Κάποιες φορές κολλάει.
ΠΕΡΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ S-TIER. Το UNO δεν είναι απλώς ένα παιχνίδι τράπουλας, είναι μια δοκιμασία λογικής και θα σας κάνει να αμφισβητήσετε τις φιλίες σας. Αυτό το παιχνίδι δεν είναι για τους αδύναμους. ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ Π.Χ. 1 ΣΤΡΟΦΗΣ Αλλά κατά μέρος αυτό το 10/10
Ωραιο παιχνιδι
Το παιχνίδι είναι κλασικό, αλλά δεν σας αρέσει το χρονόμετρο. Τα άτομα με χαμηλές βαθμολογίες/υψηλές πιθανότητες να κερδίσουν την 1η ή τη 2η θέση θα σταματήσουν και θα αφήσουν τον χρόνο να λήξει. Γιούχα. Επίσης δεν καταλαβαίνω τα νομίσματα. Αγόρασα αρκετά ώστε να έχω 16k στο λογαριασμό μου, κέρδισα αρκετά για να τον ωθήσω κοντά στα 18k, έχασα μερικά χέρια για να τα ρίξω ΛΙΓΟ. Όταν συνέχισα να παίζω σήμερα το πρωί, το σύνολο μου μειώθηκε στα 11.000+ νομίσματα. Συνέχισα να παίζω και πήρα την 1η ή τη 2η θέση τις περισσότερες φορές, αλλά το σύνολο μου έπεσε στα χαμηλά 10k. Επίσης πρόβλημα με το freezing play. Χρειάζεται δουλειά.
Το λάτρεψα... Κάνοντας καλό τότε λέει λήψη νέας έκδοσης... Προσπάθησα. Τώρα δεν μπορώ να μπω στο παιχνίδι πολύ.
Είναι πολύ διασκεδαστικό που μπορώ να παίξω για ώρες και ώρες στο ΤΕΛΟΣ και υπάρχουν και πολύ ωραίοι άνθρωποι σε αυτό!!!! Συνιστώ ανεπιφύλακτα να παίξετε αυτό ήρθε!!!Μπράβο!!!👏👏👏👏
Η τελευταία ενημέρωση του παιχνιδιού έφτασε στο σημείο όπου αν έχετε πάνω από 4.000 νομίσματα, μπορείτε να παίξετε μόνο Uno 8.000 και άνω. Δεν ξέρω τι συμβαίνει με αυτό, αλλά δεν μου αρέσει και δεν λύνει το πρόβλημα με την απώλεια όλων των νομισμάτων σας, καθιστά πιο εύκολο για τους Ppl να χάσουν γρήγορα όλα τα νομίσματά τους. Ξέρετε για αυτό το Uno ή είναι πρόβλημα;
Η εφαρμογή δεν ενημερώνεται. Απεγκατέστησα και εγκατέστησα την εφαρμογή. Κάνω κλικ στην αναπαραγωγή παραπάνω και αρχίζει να φορτώνει, αλλά μου λέει να κατεβάσω την ενημέρωση και οι επιλογές μου είναι λήψη ή έξοδος. Η λήψη με φέρνει ξανά εδώ και λέει play or uninstall. Έκανα απεγκατάσταση ξανά. Το ίδιο ακριβώς αποτέλεσμα. Γραφίδα Moto G 2021.
Καλό παιχνίδι αλλά η αντίστροφη κάρτα πρέπει να καταστρέφει και να είναι op. Προσθέστε περισσότερους χαρακτήρες .Κανένας από αυτούς δεν μοιάζει με εμένα και γιατί ο χαρακτήρας με τον οποίο ξεκινάτε μοιάζει με φύλακα καλαμαριού. Αυτό είναι λίγο sus Ή ΝΑ ΠΩ ΠΟΛΥ SUS!!!!!!!!!Παρακαλώ διορθώστε το. Από τον Μάθιου Τόρες
Μου αρέσει πολύ το παιχνίδι, αλλά είναι πολύ άδικο όταν χάνεις.
Το παιχνίδι καθυστερεί, η εικόνα μου δεν φαίνεται και όταν ξεκινάω ένα παιχνίδι, κολλάω στην οθόνη φόρτωσης όταν το παιχνίδι συνεχίζεται. Κλείνω την εφαρμογή και μετά επιστρέφω και το παιχνίδι έχει τελειώσει στα μισά. Μερικές φορές με αφήνει να διαλέξω ένα χρώμα ή να με ενημερώσει πότε θα έρθει η σειρά μου ή ακόμα και να με ενημερώσει πόσο χρόνο έχω. Πρόσφατα αναβάθμισα το Διαδίκτυό μου, οπότε Διορθώστε το!
Σφάλμα συστήματος έχει ως αποτέλεσμα τη λήψη των πραγματικών μου χρημάτων χωρίς καμία υποστήριξη πρόθυμη να βοηθήσει! Έχω επικοινωνήσει με την υποστήριξη σχεδόν δέκα φορές κατά τη διάρκεια των εβδομάδων για να αγνοηθεί εντελώς! Δεν έχουν κανένα πρόβλημα να μας ρωτήσουν ενεργά τη γνώμη μας για τα "αγορασμένα πακέτα" που θα προτιμούσαμε να βελτιώσουμε την εμπειρία μας στο παιχνίδι. Αλλά μην αναγνωρίζετε τεχνικά λάθη που κυριολεκτικά κλέβουν χρήματα και χρόνο!
Αυτό το παιχνίδι είναι επίσης ωραίο. Σε αυτό το παιχνίδι μπορείτε να κάνετε 2 εναντίον 2 και περισσότερα ή μόνοι σας, αυτό είναι ένα υπέροχο παιχνίδι για να παίξετε ενάντια σε ανθρώπους, θα έδινα σε αυτό ένα παιχνίδι 4 αστέρων που μπορεί να είναι καθυστερημένο για ορισμένους χρήστες, μπορείτε επίσης να φιλήσετε άτομα σε αυτό το παιχνίδι και προσκαλέστε τους να παίξουν μαζί σας. σας ενημερώνει εάν είναι συνδεδεμένοι, εκτός σύνδεσης ή παίζουν ήδη ένα παιχνίδι UNO. μπορείτε επίσης να ονομάσετε το avatar σας και να φτιάξετε το avatar σας, μπορείτε να τραβήξετε μια φωτογραφία του εαυτού σας ή κάτι τέτοιο. Αυτό είναι ένα πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι για ορισμένους χρήστες.
Κατέβασα το παιχνίδι για τον λόγο και μόνο του BTS event. Η πρώτη φάση ήταν καλή, παρόλο που είχε κάποια πράγματα που δεν ήταν δίκαια, όπως να δίνει πάντα τις ίδιες επιλογές καρτών για την τράπουλα BTS, καθιστώντας εξαιρετικά δύσκολη την πρόοδο από αυτή την άποψη. Αλλά συνολικά ήταν ένα διασκεδαστικό και διασκεδαστικό παιχνίδι. Όλα κατέβηκαν στη δεύτερη φάση, δεν μπορώ να είμαι ούτε στο παιχνίδι τώρα! Ούτε άλλοι παίκτες γύρω μου. Διορθώστε το παρακαλώ.
Επιμένω όπως και σε προηγούμενη κριτική ότι το παιχνίδι είναι ό,τι πιο στημένο υπάρχει!!! Είχαν φτάσει 2 εκατομμύρια coins και στα επόμενα 40 παιχνίδια δεν σταύρωσα ούτε καν +2, ενώ οι αντίπαλοι τα +4 με το τσουβάλι!!! Με συνοπτικές διαδικασίες τα έχωσα φυσικά όλα!!! Κατά τα άλλα τυχαία διαλογή φύλλων και πράσινα άλογα!!! Βρε ουστ από κει!!!
Εθιστική διασκέδαση, αλλά ΠΟΛΛΕΣ πολιτικές δεν έχουν νόημα!! Θα ήταν πιο εθιστικό αν άλλαζαν μερικά πράγματα!!
Πώς γίνεται να κερδίζει κάποιος που έχει περισσότερες κάρτες από κάποιον άλλο; άλλο παιχνίδι παίζω;;;
Πολύ δύσκολο να αποκτήσεις χρήματα για να μπορείς να παίξεις άσε που δεν ξέρεις ποιος πυροβολημένος θα σου τύχει σε κάθε παιδί
UNO!™ Karta sir
Φτιάξτε το....από την που πρέπει να πάρω +4 γιατί μου δίνει 6....και πολλές φορές στο τέλος έχω μια κάρτα και παίρνω μια στιγμή και αντί για 10 πόντους με προσθέτει 100....σκέτη απάτη είναι. ...
Ειναι ορεο παιξνειδι
Εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εντάξει
Ειναι πολυ καλο το παιχνιδι αλλα μου σπαει τα νευτα που πταν το κατεβαζει καποιος κανει μια ωρα [κυριολεκτικα] και θελει λευτα για να παιζεις για αυτο εγω εβαλα τρια αστερια γιατι δεν εχω υπομονή μα περιμενω καποσες ωρες για να παρω λευτα και μου σπαει και . νεύρα οτι ειναι με τους BTS και δεν μου αρεσουν καθολου αυτη για αυτο και εβαλα και τρια μονο αστερακια ειπαμε οχι BTSγια τα σκουπιδια ειναι 😉😁🤣😁🤣🇮🇲🍍🇮🇷🍍🇮🇷🍍🇮🇷🇮 🇷❤️🍍🇮🇲😁🍒🍍❤️😉🤣🍉🤣🍊🍉😉🍍😉🍍😉🤣🍉♥
Κατέβασα μια ενημέρωση που μου έβγαλε και από τότε η εφαρμογή δεν άνοιξε ποτέ ξανά και δε θέλω να κάνω κατάργηση
💚
Εξαιρετικό παιχνίδι και διασκεδαστικό παιχνίδι, αλλά για κάποιο λόγο κάθε φορά που προσπαθώ να ξεκινήσω ένα νέο παιχνίδι, λαμβάνω συνέχεια ένα μήνυμα που λέει ότι είμαι σε έναν αγώνα, παρόλο που δεν είμαι. Προσπάθησα να εγκαταλείψω το παιχνίδι μέσω της εφαρμογής, να την εγκαταστήσω ξανά, ακόμη και να αναγκάσω να σταματήσω την εφαρμογή στο τηλέφωνό μου χωρίς αποτέλεσμα. Κυριολεκτικά δεν μπορώ να παίξω καθόλου τώρα, κάτι που είναι χάλια γιατί μου αρέσει το παιχνίδι. Θα του έδινα 5 αστέρια αλλά λόγω αυτού του θέματος του έδωσα μόνο 2. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με αυτό το θέμα;;;;
Μετά το updateδεν ανοίγει το.
Υπήρχε μια καλύτερη έκδοση αυτού του παιχνιδιού που σας επιτρέπει να μπλοκάρετε τις κάρτες δράσης και δεν είστε αναγκασμένοι να παίξετε μπαλαντέρ και πραγματικά να έχετε τον έλεγχο της στρατηγικής. Αυτό θα μπορούσε να είναι πιο φιλικό προς τον χρήστη, ειδικά με την εξήγηση των προνομίων και των μπόνους. Είναι μια αξιοπρεπής αντικατάσταση που υπάρχει από τότε που τελείωσε το παλιό παιχνίδι.
Οι κανόνες είναι περίεργοι..
Γαμβ την παναγία τους οι μάλακες φτιάξε το και που είναι το ένα αστερί.
Pets Race - Fun Multiplayer PvP Online Racing Game Žaid. automat. rlo