Post by milwasifnuscnvil on Feb 16, 2022 18:46:08 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ CastleDefense : RaiseArcher ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ CastleDefense : RaiseArcher IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpšanās kods vairāk punktu ▞▞▞
▞▞▞ CastleDefense : RaiseArcher 2022 version ▞▞▞
Man bija 3 dienas, lai sasniegtu stage300 un 999. līmeni, taču joprojām ir jāpavada vairāk laika, lai sasmalcinātu šo naudu un dārgakmeņus. Es saņēmu atlīdzību no uzdevuma, kad sasniedzu 999. līmeni, un saņemu tikai pusi no tā, lai iegūtu atdzimšanu 1. otram ir jāsasmalcina. ar savu. Bet tomēr ir ok spēlēt, lai nogalinātu laiku.
Ļoti jautri.😀
Laba spēle, mana vienīgā problēma ir tas, cik ilgs laiks nepieciešams, lai atdzimtu. Šķiet, ka jūs turējāt 9, līdz kaste vairs nelaida 9. Es esmu uz 299 viļņa
Labi kādreiz nogalināt
Daudz jautrības ļoti patīk laba spēle wow kā laba spēle
Laba spēle, man pašam ļoti patīk.
Tas nav slikti. Labs laiks.
Es vēlos, lai tas darbotos mana tālruņa versijā 6.1
Tas bija diezgan jautri. Tad mans progress tika izdzēsts
Laba spēle. Gluda grafika. Bija dažas nelielas problēmas, kas tika nekavējoties atrisinātas. Paldies. Turpiniet spēlēt.
Sveiki, tikko nopirku 3 lietas un nekad neesmu saņēmusi
Jauka spēle, mazliet traka.
Pienācīga spēle un labs laika kavēklis. Vienīgā problēma, kas man ir, ir milzīgais lauksaimniecības apjoms, kas vajadzīgs vienādos līmeņos un priekšniekiem, taču es arī saprotu, ka uzņēmumam ir jāpelna nauda. Agrīna spēles virzība (pirms atdzimšanas 1) ir vētraina — viegli izdarāma, taču jūs ievērojami pārsteidzat savu ekipējuma tempu, vienkārši ņemot vērā līmeņus un zelta ieguvumu, tādējādi jūs atpaliekat par 3 aprīkojuma līmeņiem, kur jums vajadzētu būt.
patiesībā diezgan jautri
Nevar sasniegt 270. līmeni, nav citu veidu, kā jaunināt, izņemot atdzimšanu. Kas prasīs gadiem
Nevar nekur no līmeņa atlases ekrāna
Jautra spēle
izbaudi bezgalīgo. tik jautri
10/10
tur ir veids, kā izjaukt spēli, pievienojiet vairāk zeroooos
Līmeņa ierobežojumu dēļ atsitas pret cieto sienu.
Labi
성디펜스RPG:궁수키우기 Strategi itmc
Grind uz pirmo atdzimšanu ir smieklīgi. Smagas manipulācijas, lai maksātu naudu, lai uzspiestu pēdējo malšanu.
Man patīk šī spēle. Tas ir vienkārši un intuitīvi. Man šķiet dīvaini, ka apakšieroču kategorija vienmēr šauj tālāko ienaidnieku. Kas būtu forši, ir pamācība spēles sākumā.
👍
Laba spēle, bet es nevaru iegūt rebirth 1 un tā tālāk. Ja ir kāds veids, lūdzu, sazinieties ar mums, lai es varētu piešķirt 5 zvaigžņu vērtējumu, nevis 3
Es pērku auto play neierobežoti. kāpēc līdz šim nekas nav bijis? Atgrieziet manu naudu vai piešķiriet man neierobežotu auto AIM Nowwww!!!
Ļoti patīk šī spēle, tā ir jautra un laikietilpīga spēle, grafika un dizains ir diezgan vienkāršs, taču tas padara spēli tik jautru
Labi attīstīts labi spēlēts. Ļoti patika. Es gaidu atjauninājumus, ceru, ka tas nepievils
성디펜스RPG:궁수키우기 Strategi itmc
Tik slikti dod 3/5. Nav kosmētikas līdzekļu vai tērpu, prestiža iegūšana prasa tik ilgu laiku, un nav automātiska atkārtota mēģinājuma vai turpināšanas. Pēc katra viļņa jums manuāli jānoklikšķina uz Atkārtot nākamo. Arī jūsu torņiem un varonim ir MAX jauninājums katrai atdzimšanai, tāpēc tas palēnina progresu, jo maksimālie torņi nokrīt DPS, pirms jūs sasniedzat prestižu, un liek jums iegūt prestižu, to darot, lai progresētu. Pašlaik tā ir ļoti slikta sistēmas / mehānikas ieviešana. Spēlei ir potenciāls, ja šīs lietas tomēr pievienotu/labotu.
labi
Absolūti šausmīgs lietotāja interfeiss, spēle un daudz kas cits...
Kāpēc es nevaru pieteikties spēlē kopš šodienas? Atinstalējiet un pārinstalējiet, bet joprojām nevarat pieteikties... kāds risinājums?
Ēdienkarte nepazudīs? Posmi nesākas. Bonusu taimeris skaita atpakaļ pat tad, ja izvēlne nereaģē. Dažas spēles daļas ir (kā izskatās) japāņu valodā, bet citas daļas ir angļu valodā. Tas nav ļoti pulēts.
Spēle pat nesākas. Nospiežu Stage 1 un nekas nenotiek
Pārāk ilgi, lai iegūtu 99 999 999. Pārāk ilgs laiks līdz pirmajai reinkarnācijai
성디펜스RPG:궁수키우기 Strategie jyjo
Laba spēle
성디펜스RPG:궁수키우기 Strategia ekg
jauka spēle, bet, lūdzu, samaziniet atdzimšanas nepieciešamības līmeni, tas ir diezgan garš ceļš, lai veiktu atdzimšanu, kā arī spēļu kodus vai reklāmas kodus, kur tā var redzēt, pēc tam pievienojiet vairāk loku vai izveidojiet uzlabojumu līmeni, nevis izveidojiet to atbilstoši līmenim , pat pievienojot rakstzīmes, varat pievienot dažas
Ļoti patīkama spēle, bet pieslīpēšana, cilvēk.. katrai Atdzimšanai (prestižam) nepieciešamā slīpēšana ir nedaudz pārmērīga. Par slīpēšanu parasti nesūdzos, bet šis ir tikai un tas pats atkal un atkal, atkārtojot vienu un to pašu posmu ~500 reizes. Ir nepieciešams kāds veids, kā padarīt slīpēšanu mazāk atkārtotu. Var maksāt, lai paātrinātu procesu, bet es spēlēju f2p. Jebkurā gadījumā jautra spēle, domāju, ka citu sūdzību man vēl nav
Òtimo
Jautri, bet rupji. Pēc 1. atdzimšanas es domāju, ka atkal sākšu no nulles, un es domāju, ka tas būtu jautri, taču tā vietā tas jums atbloķē jaunu fonu, kā arī dažus jaukus jauninājumus. Es tikai vēlos, lai jaunajos apgabalos būtu arī jauni monstri. Es gaidīju tuksneša zālāju priekšnieku variantus, bet tad uzzināju, ka atkal ir tie paši priekšnieki, un es biju dziļi vīlies. Es iztērēju naudu automātiskajam mērķim, bet man šķiet, ka pēc atdzimšanas 1 tai vajadzētu būt automātiski atbloķētam.
Nav slikti, bet mans strēlnieks pārtrauc šaut bezgalīgā priekšnieka režīmā
BombSquad Darbības spēles czdy
Atjauninās pārskatu, tiklīdz būs nepieciešami atjauninājumi. Ikdienas dāvanas šķiet diezgan jaukas, taču tās nevar izmantot līdz atdzimšanai, kas šķiet mūžīgi. Ja dāvanās būtu arī zelts, tas būtu ļoti jauki.. un arī motivētu mani turpināt skatīties videoreklāmas.